9.3

Verstand van zaken!

Mijn dealer wist te melden dat mijn airco vervangen moest worden en de airco niet meer te gebruiken tot de vervanging plaats gevonden heeft, anders zou er schade komen aan de motor . . . . . . . Even bij Snip langs gegaan. Airco weer top in orde gemaakt tegen een kwart van de dealerkosten :)
- Doezum - 15 september 2022

Top service

Ik belandde met een lekker band bij het servicecentrum. Direct werd ik geholpen. De juiste band werd opgehaald bij de bandenservice om de hoek. En daarna zonder moeite gelijk gemonteerd. Ik was binnen 30 minuten weer onderweg. Groot compliment en een servicegerichtheid die je helaas weinig meer ziet.
- Barendrecht - 3 september 2022

Moderne garage met ouderwets goede service

De trend om de garages groter onpersoonlijker en dommer te maken zorgt ervoor dat dit soort familie gedreven garages waar de klant nog wordt gewaardeerd een grotere meerwaarde gaan krijgen. Hopelijk gaat de regering met hun preferentie naar bla bla, subsidies en geldverslindende schaalvergroting er niet voor zorgen dat zij de moed verliezen om dit erfgoed te blijven voortzetten. Je kunt er nog tanken ook tegen een mooie prijs. Voor ons wordt het niet beter. Ik wens de eigenaren veel sterkte toe en dank voor de prettige menselijke omgang.
- Leek - 29 april 2022

Diederik denkt echt met ons mee en onze portemonnaie mee en dat stellen we erg op prijs.

Geen onzindingen, gewoon goed onderhoud. Bedankt!!!
- Doezum - 21 april 2022

Doet wat moet.

Komt de afspraak na, geen flauwe kul. En dan bij de aanschaf van een gebruikte auto, ook nog een boeket bloemen, gewoon top.
- Nieuw-Buinen - 19 april 2022

Goede service vakkundige monteur

Onderhoud beurt correct uitgevoerd conform volvo richtlijnen
- Rozeboom - 23 maart 2022

Zoals het hoort

kom zelf uit Brabant, ik heb een auto gekocht die na aankoop storing gaf. Eerst Zelf proberen op te lossen (natuurlijk in overleg met Snip), maar dat lukte helaas niet. Uiteindelijk toch afspraak gemaakt. huurauto stond al klaar en ze hebben buiten het verhelpen van storing (ook al had ik auto zonder garantie aangekocht) ook nog kosteloos de uitlaat gemaakt en gratis APK erbij geleverd. Zeer klantvriendelijk. zoals het eigenlijk hoort. Prima service dus. Deze garage kan ik dus aanraden voor aankoop van een 2e hands auto.
- Veghel - 22 maart 2022

Goede en vriendelijke service

Online mijn droomauto zien staan. Gelijk gebeld en ik kon meteen langskomen voor een proefrit. Binnen vier dagen stond de auto klaar en was nagekeken op veertig punten. Uitstekende service.
- Marike - 6 december 2021

Vriendelijk, netjes en goede service.

Onlangs een wat oudere auto gekocht bij hun (2004). Ze nemen ruim de tijd voor je en een uitgebreide proefrit is ook geen probleem. Alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en binnen een week kon ik de auto incl. Afleverbeurt halen. Tijdens de afleverbeurt kwamen ze er achter dat de fabrieksradio kortsluiting maakte. Dit is keurig opgelost door een andere fabrieksradio te plaatsen, zodat alles mooi origineel bleef in de auto. Na een dikke week kwam ik erachter dat de thermostaat niet helemaal lekker was en de auto niet goed op temperatuur kwam. Na een belletje hebben ze er binnen elke dagen een nieuwe thermostaat in gezet en dat terwijl ik geen garantiepakket had afgenomen. Kortom uitstekende service! Ze willen gewoon goede auto's verkopen en willen hun goede naam hoog houden.
- Oldekerk - 1 december 2021

Vriendelijk, meedenkend en service.

Wij zijn bij autocentrum Snip terecht gekomen omdat wij een mooie auto bij hun hadden gezien. Wij hebben een vriendelijk gesprek gehad, waar erg in meegedacht werd in oplossingen. De auto zag er precies uit als omschreven en op de foto's. We kregen alle tijd om een proefrit te maken en die beviel prima. Onze auto ingeruild en een goed prijs voor gekregen, ook de nieuwe auto voor een mooie prijs gekocht. Autocentrum Snip is een bedrijf waar vriendelijkheid, meedenken in oplossingen en service hoog in het vaandel staat. Mijn complimenten voor dit bedrijf!
- OPMEER - 29 november 2021

Super service

De auto gaf de melding een dag voor vertrek van een lange autorit dat de olie ververst moest worden. Dezelfde dag is dat door Snip gedaan: flexibel! Prima service
- Oldekerk - 29 oktober 2021

Prettig en hulpvaardig!

Geen klachten, alles liep op rolletjes. Auto voldoet aan alle verwachtingen!
- Delfzijl - 15 september 2021

Helemaal wat ik verwacht van een dienstverlenend bedrijf.

Er werd goed geluisterd naar de klacht en het gedrag van de auto en het aanbod hoe het opgelost kon worden was perfect.
- LEEK - 9 september 2021

Super vriendelijk en Netjes

Van koop tot ophalen netjes behandeld, goed meegedacht en netjes in het nakomen van de afspraken.
- Westerbork - 29 augustus 2021

Uitstekend

Zeer vriendelijk geholpen en goede service
- Groningen - 25 augustus 2021

Betrouwbaar, degelijk en klantvriendelijk

Geen gladde verkooppraatjes
- Leeuwarden - 13 augustus 2021

Goed bedrijf

Goede service, zeer vriendelijk en professioneel. Echt een aanbeveling.
- Bakkeveen - 7 augustus 2021

Top in alle opzichten!

Klantvriendelijkheid van de verkoper is gericht op meedenken met de wensen van de klant. Vakkennis wordt gedeeld naar behoefte van de klant. Informatie vooraf, kwam overeen met de realiteit.
- Utrecht - 21 juli 2021

Professionals

Inmiddels mijn zoveelste auto daar gekocht. Men weet waar men over praat en laat dat ook zien. Door goed management is het voor de medewerkers leuk om er te werken want ze klagen nooit. Ook niet als ik er specifiek naar vraag. Dus naast aandacht voor de zaak hebben ze ook aandacht voor de medewerker en uiteraard voor de klant. Dat zie je terug in het product dat ze leveren. Zelfs de directie is behulpzaam bij de uitvoering. Waar kom je dat nog tegen? Precies, bij Autocentrum Snip. Verder: De koffie staat altijd klaar.
- Grootegast - 15 juli 2021

In één woord, geweldig!

Een hele goede ervaring, meer hoeft er niet gezegd te worden.
- Emmeloord - 13 juli 2021
81 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10