• Zoekopdracht

    Autocentrum Snip - Autocentrum Snip Select - Zoekopdracht geven - AutoCrew - BOSCH - BOVAG - Doezum - Niekerk - Grootegast - Westerkwartier - Groningen

In onze showroom niet gevonden wat u zoekt? Geef ons dan een zoekopdracht!

Bij Autocentrum Snip maken we het vinden van uw droomauto wel heel gemakkelijk. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinsauto, een sportieve sedan of een milieubewuste elektrische optie: wij vinden de perfecte match. Vul het zoekformulier in en wij gaan voor u aan de slag.

Met ons uitgebreide netwerk en grondige kennis van de markt garanderen wij een zoektocht die snel, efficiënt en stressvrij is. Ontdek vandaag nog de service en expertise van Autocentrum Snip en rij binnenkort weg in de auto die past bij uw wensen en budget.

Informatie over de auto die u zoekt

Uw gegevens

Over Autocentrum Snip

Autocentrum Snip heeft voor het onderhoud van – en reparaties aan – alle merken personenauto’s, bedrijfswagens, campers en caravans alles in huis. Van APK, onderhoud/reparatie en schadeherstel tot airco- en bandenservice: in de full-service AutoCrew-werkplaats kunnen particuliere autobezitters én leaserijders terecht voor alle voorkomende werkzaamheden.

En bent u op zoek naar een betrouwbare occasion of splinternieuwe (bedrijfs)auto? Ook dan bent u bij Autocentrum Snip op het juiste adres! We hebben altijd meer dan 80 occasions direct beschikbaar voor een proefrit zodat u de perfecte auto kunt vinden die past bij uw wensen en eisen.

OPENINGSTIJDEN

Verkoop

  • Maandag - vrijdag

    Van 09:00 tot 18:00 uur

  • Zaterdag

    Van 10:00 tot 16:00 uur

LID VAN BOVAG

Autocentrum Snip is lid van BOVAG waardoor u zeker bent van een professionele en uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat u zonder verrassingen de weg op kunt gaan.

Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.

© Autocentrum Snip & Lauwersland Online